Skip to main content

Krav Maga Junioren

'So that one may walk in peace.' - Imi Lichtenfeld

Straks gaat uw kind alleen op de fiets naar school, naar vrienden of wellicht stappen. Uw kind komt bijvoorbeeld op de middelbare school in aanraking met oudere kinderen met wellicht andere intenties. Met Krav Maga leert uw kind zich te verdedigen in situaties waarin hij of zij zich aangevallen of onveilig voelt.

Met Krav Maga vergroot de eigenwaarde van uw kind. Uw kind zal steviger in de schoenen staan, grenzen aangeven en bovenal situaties inschatten en hiermee de veiligheid vergroten.

Safe & Strong Krav Maga in Zwolle leert de kinderen van 12 tot 16 jaar hoe zij zich kunnen bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen. Krav Maga, het Israëlische zelfverdedigingssysteem, helpt kinderen om hun veiligheid te vergroten, terwijl ze tegelijkertijd hun conditie verbeteren.

Vraag gratis proefles aan

Krav Maga lessen 11-16 jaar

We oefenen tijdens de Junior lessen  veel voorkomende situaties om in te schatten hoe zij hun veiligheid kunnen vergroten. Alleen in het donker op de fiets naar school of vrienden. Een ouder kind op de middelbare school van uw kind met andere intenties. Met Krav Maga leert uw kind met deze situaties omgaan vanuit een veilige en vertrouwde omgeving.

Safe&Strong richt zich op:

  • Alle kinderen: iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn binnen de lessen.
  • Plezier hebben: spelenderwijs leren we de kinderen zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en veiligheid te vergroten.
  • Bewustwording bij zowel kinderen als hun ouders.
  • Concrete acties: wat moet in welke situaties gezegd worden en hoe kunnen ze het beste handelen? Hoe kan het kind zichzelf en anderen in veiligheid brengen.
Voor scholen en instanties verzorgt Safe&Strong eveneens Krav Maga trainingen voor Kiddies en Kids. Voor meer informatie over de lessen en de begeleiding, neem vrijblijvend contact op met Maaike:

info@safeandstrong.nl

Contact
Ook kinderen tussen de 8 en 11 jaar kunnen terecht bij Safe&Strong. Kijk hier!
Kiddies