Skip to main content

Krav Maga Kiddies

'So that one may walk in peace.' - Imi Lichtenfeld

Bij de allerkleinsten, van 5 t/m 7 jaar, staat spelenderwijs oefenen met het vergroten van veiligheid centraal. De kiddies maken via spellen kennis met het zelfverdedigingssysteem Krav Maga. Ook leren ze eigenwaarde vergroten en ontdekken ze hoe ze steviger in hun schoenen kunnen staan, maar ze zijn ook actief bezig tijdens de lessen.
Wilt u uw kind ook laten ervaren wat Krav Maga is? Schrijf hem/haar in voor een proefles. Tijdens deze proefles mag u meekijken, zodat u ook kunt zien wat Krav Maga als zelfverdedigingssport inhoudt.
Vraag gratis proefles aan

De lessen

We oefenen tijdens de Kiddies lessen spelenderwijs hoe ze situaties kunnen inschatten en hun veiligheid kunnen vergroten. Stel, er breekt brand uit, er is een opstootje op het schoolplein of er loopt een kinderlokker rond: door te oefenen met onverwachte situaties leert het kind reageren op zijn omgeving en welke acties hem of haar in veiligheid brengen. De focus ligt bij de Kiddies op ruimte zoeken en wegkomen.

Safe&Strong richt zich op:

  • Alle kinderen: iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn binnen de lessen.
  • Plezier hebben: spelenderwijs leren we de kinderen zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en veiligheid te vergroten.
  • Bewustwording bij zowel kinderen als hun ouders.
  • Concrete acties: wat moet in welke situaties gezegd worden, welke nummers zou het kind uit zijn hoofd moeten kennen en hoe kan het kind zichzelf en anderen in veiligheid brengen.
Voor scholen en instanties verzorgt Safe&Strong eveneens Krav Maga trainingen voor Kiddies en Kids. Voor meer informatie over de lessen en de begeleiding, neem vrijblijvend contact op met Maaike:

info@safeandstrong.nl

Contact
Ook kinderen tussen de 8 en 12 kunnen terecht bij Safe&Strong. Kijk hier!
Kids